Skræl, udkern og skær græskarrene i grove stykker. Vend stykkerne med rapsolie, knust hvidløg, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn, til de er gyldne og møre, i ca. 20 min. v. 200°C.
Kog rapsfrøene i saltet vand i 4 min. og dræn dem herefter i en sigte.
Kog eddiken op med honning, citrontimian salt og peber. Reducer til ca. halvdelen.
Bræk svampene i mindre stykker og vend dem i eddikelagen. Lad dem simre under låg i ca. 10 min. og kom dem på glas.
Skær hellefisken i mindre stykker og vend dem med de lune græskarstykker, rucolasalat, rapsfrø, syltede svampe samt syltelagen.
Server straks evt. med friskbagt brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.